Website B2B

Business 2 Business Website

Wat weet jij over zuurkasten?

deniosVandaag wil ik het over een specifiek onderwerp hebben, namelijk hoe je als organisatie het best om kunt gaan met gevaarlijk stoffen. Het is natuurlijk verantwoord om dit op een veilige manier te doen. Soms kunnen bedrijven dit niet zelf en hebben hier dan hulp of advies bij nodig. Wanneer bedrijven met dit soort stoffen werken komen ze vaak terecht bij de firma Denios. Zij zijn namelijk wereldwijd specialist in het bieden van veiligheidsoplossingen. Dit bijvoorbeeld bij gebruik van zuurkasten. Nu zullen sommige van jullie misschien niet weten wat dit zijn, vandaar dat ik hier dieper op in ga.

zuurkasten

Meer over zuurkasten

opvangbakZo heb je bijvoorbeeld de opslag van gasflessen. Hiervoor gelden natuurlijk strikte regels die streng worden nageleefd. Vooral omdat de omgang van deze flessen een hoog risico met zich meebrengt. Dit moet natuurlijk dan ook vakkundig gedaan worden. Denios is een firma dat hiervoor producten levert die voldoen aan de wettelijke eisen. Zoals die van bijvoorbeeld ventilatie, brandwerendheid en bescherming tegen toegang door onbevoegden.

Of je nou zuurkasten nodig hebt voor buiten of binnen, zij vervullen die wensen. Het hangt natuurlijk af van de afstand tot andere bronnen van gevaar. Vandaar dat er ook altijd een gesprek aan vooraf gaat. Dit om de wensen en mogelijkheden duidelijk in kaart te brengen. Indien je meer informatie wilt hierover, verwijs ik je graag door naar denios.nl.