Website B2B

Business 2 Business Website

Werk in de evenementenindustrie

Hoi allemaal. Ik werk inmiddels al een aantal jaar als technicus in de evenementenindustrie. Ik ben hierbij verantwoordelijk voor de verlichting, audio en het oplossen van technische problemen. Ik blijf mijn werk erg leuk vinden doordat ik steeds weer voor nieuwe klanten aan de slag kan. Het ene moment sta ik samen met een collega de verlichting op te hangen en aan te sluiten in een groot theater terwijl ik de week erna aan het helpen ben bij een festival. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier mijn werkschoenen aandoe om bij een klant langs te gaan. Het enige dat ik minder leuk vind aan mijn werk is de storingsdienst. Ik weet nooit wanneer er gebeld gaat worden of ik kan helpen met een probleem en soms word ik ook laat in de avond nog gebeld. Het is wel iets dat ik voor lief neem zolang ik mijn normale werkzaamheden maar naar behoren kan blijven uitvoeren.

Mijn werk brengt wel enige voordelen met zich mee, doordat ik altijd klaar moet staan om eventuele technische problemen op te lossen moet ik vaak bij het evenement aanwezig blijven. Ik kan hierdoor vaak meegenieten van de muziek of voorstelling vanachter de schermen. Ik zie dit als een soort leuke bonus van mijn werk aangezien ik zonder dit ook elke dag met plezier mijn werkschoenen aan zou doen om naar mijn werk te gaan. Ik hoop daarom ook dat ik dit werk zo lang mogelijk kan blijven doen.media