Website B2B

Business 2 Business Website

Werken met de Copier

Heb jij al een copier op kantoor staan? Waarschijnlijk zal er nu geen bel bij jou gaan rinkelen. Maar wist jij dat dit eigenlijk gewoon een kopieermachine is? In Engeland wordt dit veelvuldig op deze manier benoemd. Hier in Nederland natuurlijk niet, maar daar hebben wij de term kopieermachine voor uitgevonden!

Zelf waren wij druk opzoek naar een manier om onze printer te vervangen. Meerdere keren hadden wij een printer gehad, alleen ging deze op de meest gekke manier stuk. Erg vervelend wanneer je druk bezig bent om een aantal documenten uit te moeten printen. Hiervoor hebben wij ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een copier waar wij wat aan hebben. Met name het feit dat ik er niet op zit te wachten om over een maand alsnog een nieuwe te moeten zoeken.

Online de copier gevonden van Hofax

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik enigszins verbaasd met het aanbod. Qua de prijs scheelde het bij Hofax enorm vergeleken met de andere bedrijven. Voor mij was het dan ook snel duidelijk dat wij hier aan het juiste adres waren. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om het assortiment te bekijken. Uiteindelijk was de bestelling geplaatst en waren wij gereed om de bestelling in ontvangst te kunnen nemen. De machine is geweldig en tot op heden zijn wij hier enorm tevreden mee.