Website B2B

Business 2 Business Website

Wilt u een goedkoop vestigingsadres gebruiken?

Toen ik mijn bedrijf aan huis startte, wilde ik niet dat anderen zouden weten wat mijn huisadres is en ook zocht ik een goedkoop vestigingsadres. Dat was even een dingetje maar toen ik bij de site easystartoffice.com aan kwam, wist ik dat het goed zou gaan komen en dat is ook zo gebeurd. Een goedkoop vestigingsadres kon ik via hen regelen, zij bieden een zakelijk inschrijfadres voor de KvK aan bijvoorbeeld, ook is het mogelijk om kantoorruimte van hen in gebruik te nemen wanneer u dit uitkomt. Ze bieden ontmoetingsplekken waar u kunt werken zonder gestoord te worden, maar ook een virtueel kantoor waarmee u zich kunt inschrijven bij de KvK en het kantooradres gebruiken voor uw zakelijke correspondentie en zij zorgen er dan voor dat uw post wekelijks naar u toe wordt gestuurd. Ook bieden ze een lokaal telefoonnummer, een postadres bedrijf aan en nog meer. Als u alleen voor het registratie adres wilt gaan is dit mogelijk dan betaalt u 69 euro per maand, of u kiest voor onbeperkt flexwerken waarbij u: een zakelijk adres krijgt die geschikt is voor de KvK inschrijving, een virtueel kantoor, de post forwarding service, onbeperkt flexwerken, 24 uur per dag, het gebruik van de vergaderruimte, een 010 nummer en in Amsterdam een 020 nummer, inclusief servicekosten, koffie en thee en scannen en printen. Ook is het mogelijk om gratis te parkeren bij het kantoor. Als u voor een jaarlijkse betaling kiest dan krijgt u 1 maand gratis. Elk meerdere bedrijf met dezelfde eigenaar krijgt 5% korting. U kunt en gratis proefdag krijgen om te kijken of het echt wat voor u is en binnen 1 dag kunt u al starten. U kunt gemakkelijk contact opnemen met het bedrijf voor een goedkoop vestigingsadres via het telefoonnummer dat op de site staat of anders via het e-mailadres. Ook kunt u eventueel chatten met hun locatiemanager, dit gaat dan via whatsapp. De site is ook beschikbaar in het Engels voor de anderstaligen onder ons. Veel gestelde vragen en de laatste nieuwtjes kunt u ook op de site doorlezen, altijd interessant natuurlijk als u dit wilt weten.

Heeft u ook een goedkoop vestigingsadres nodig?

Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres, letterlijk en figuurlijk. Het is gewoon fijn dat dit mogelijk is want op deze manier blijft uw eigen adres geheim maar kunt u wel alles doen voor uw bedrijf dat nodig is. Het virtuele kantoor is ook geweldig en de mogelijkheid een vergaderplek te reserveren is ook heel fijn. Ik ben super tevreden met hen, en mijn probleem is zeker opgelost!

Wilt u meer weten over dit concept?

Ga dan een keer een kijkje nemen op de site, want:

  • Ze bieden een vestigingsadres aan
  • Ze bieden een post forwarding service aan en een telefoonnummer
  • U kunt een abonnement nemen van een een jaar met 1 maand gratis

Super fijn dit en echt een aanrader voor iedereen in een soortgelijke situatie als de mijne! Ik ben erg tevreden over het hele concept, wow!