Website B2B

Business 2 Business Website

windscherm voor ondernemers!

xterior 1Hallo allemaal, welkom op mijn blog over zakelijk ondernemen! Je zult vast wel eens gehoord hebben over windscherm als je een horeca bedrijf hebt. Ik had laatst een positieve ervaring ervaren met deze schermen. Ik zat namelijk laatst op het terras en zag een aantal van die schermen om mij heen staan. Zelf ken ik iemand die toevallig in de zelfde branche zit en die nog geen schermen heeft voor zijn café. Ik vroeg mezelf al snel af waarom hij geen schermen gebruikt op zijn terras, het houdt namelijk de wind heel goed tegen. Zo kun je in alle rust genieten van een hapje en een drankje. Een aantal dagen later kwam ik hem tegen, en raadde ik hem aan een windscherm aan te gaan schaffen. Hij volgde mijn advies op, omdat ik zo positief was over deze schermen.1

Hij vroeg aan mij via waar hij ze kon bestellen.

Zoals jullie weten nam mijn vriend het advies aan. Zodoende nam hij een kijkje op het internet. Hij had een bepaald budget in zijn hoofd om dit aan te schaffen. Via het internet kwam hij terecht op de website van Xterior. Dit bedrijf heeft een geweldig assortiment betreft goedkope schermen, voor een relatief lage prijs. Enkele minuten later hij dan ook al besteld bij Xterior. Binnen vijf werkdagen werden de schermen al geleverd en voor hem geplaatst. Mijn goede vriend is super blij met zijn aankoop. Voor een voordelige prijs heeft hij top kwaliteit geleverd gekregen. Ook gaf hij mij gelijk, klanten konden eindelijk genieten van eten en drinken, zonder last te hebben van de wind!2