Website B2B

Business 2 Business Website

Zelf een Bureaublad op maat maken

bureaublad op maat

Als je in de markt bent voor een Bureaublad op maat heb je twee opties. Je kunt kijken voor een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Dat is vaak erg eenvoudig. Je geeft de afmetingen en je overige wensen door, klikt op bestel nu en vaak binnen twee weken heb jij jouw eigen Bureaublad op maat. De tweede optie, voor de mensen die graag van een uitdaging houden, is zelf een Bureaublad op maat maken. Dit lijkt op veel meer werk dan dat het daadwerkelijk is. Als je een beetje overweg kunt met een verfkwast en schroevendraaier moet het niet heel moeilijk zijn.

Zelf maken, hoe doe je dat?

Om zelf een Bureaublad op maat te maken is het belangrijk dat je eerst de juiste afmetingen weet die je nodig hebt. Als je die hebt kan je gaan kijken voor het blad. Er zijn veel materialen maar de meeste mensen kiezen een blad van hout. Als je je materiaal hebt gevonden kan je dit zelf op de juiste maat zagen. Je kunt er ook voor kiezen om dit tegen een kleine vergoeding te laten doen door de bouwmarkt. Mijn voorkeur gaat uit naar die tweede, omdat je dan zeker weet dat het in één keer goed gaat en de vergoeding is vaak niet meer dan 10 euro voor een simpel bureaublad. Dan alleen nog een leuk kleurtje aan het blad geven en dan heb jij zelf je Bureaublad op maat gemaakt.

Dus zelf maken of alsnog laten doen?

Het is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf je Bureaublad op maat te maken. Als je je aan het bovenstaande stappenplan houdt kan het haast niet misgaan. Het geeft ook een gevoel van voldoening. Je hebt immers toch helemaal zelf je eigen bureaublad gemaakt. Ook kan je precies zelf bepalen hoe je blad eruitziet. Je bent niet beperkt tot de keuzes van het bedrijf die dit anders voor jou zou doen, dus laat je creativiteit vooral de vrije loop. Als je nu echt twee linkerhanden hebt en niet zoveel zin hebt in een uitdaging, wat ik ook volkomen kan begrijpen, kun je het altijd nog laten doen. Er zijn genoeg bedrijven die deze service aanbieden, dus er is er gelukkig altijd wel eentje in de buurt.