Website B2B

Business 2 Business Website

Zoekmachine Optimalisatie als tool voor Online Marketing 

Het helpt heel veel in je bedrijfsvoering of in het delen van informatie als je online gevonden kan worden. Dat je online gevonden wordt is niet zo’n kunst, maar in de steeds groter wordende wereld van het world wide web is het wel handig dat de mensen waarmee jij iets wil delen, niet eerst door heel veel zoekresultaten moet scrollen. Een topnotering in Google helpt jou vooruit. En om zo’n topnotering te bereiken is online marketing het vak en SEO of zoekmachine optimalisatie het gereedschap. 

Een SEO-tekst helpt echt 

Kapster Chantal van den Maagdenberg is een groot voorstander van het gebruik van online marketing en SEO. “In de stad waar ik mijn salon heb, zitten redelijk veel kappers en kapsalons. Het is dus voor mij van belang dat ik op het internet bovenaan sta als nieuwe klanten op zoek zijn naar een kapper. De mensen van Hello Marketing hebben me inzicht gegeven over hoe ik het beste met mijn online marketing om moet gaan en welke zoekwoorden ik zou moeten gebruiken in de zoekmachine optimalisatie die we met elkaar hebben uitgezocht. SEO is heel erg handig om een topnotering te krijgen binnen de zoekresultaten. Het is een complete wetenschap achter Google en de mensen van Hello Marketing helpen me daarmee. Heel fijn!” 

Hello Online Marketing  

Ook Yvonne ter Blaak werd geholpen door de kennis van online marketing die Hello Marketing in huis heeft. De schoonheidssalonhoudster liet een onderzoek doen hoe haar website nog beter zichtbaar te maken en liet haar site herschrijven door de zoekmachine optimalisatie-specialisten van Hello Marketing. “Ik merkte gelijk het verschil. Mijn teksten zijn nu SEO geschreven en dat resulteerde in meer bezoekers op mijn website en daardoor ook meer klanten. Zo makkelijk gaat dat. Je moet weten aan welke knoppen je dient te draaien in de wereld van online marketing en het is fijn dat Hello Markting mij daarbij kon helpen!”