Website B2B

Business 2 Business Website

Zorg voor juridisch advies bij vaststellingsovereenkomsten

Als je ergens werkt kan je het heel leuk vinden, maar kunnen er ook problemen zijn die het kunnen verzieken. Er zijn dingen die niet fijn zijn en kan het zijn dat jouw baas je weg wilt hebben. Ook kan je zelf weg willen en moet je kijken naar een goede manier om jouw contract te beëindigen. Hierbij kan je kijken naar een vaststellingsovereenkomst die ervoor zorgt dat je met wederzijdse goedkeuring uit elkaar gaat. Zo kan je samen regels opstellen en kan het zijn dat jij hier een voordeel uit kan halen. Ook kan je kijken naar juridisch advies bij vaststellingsovereenkomsten, hier kan je goed zien wat je kan doen hiermee. Zo kan het ook zijn dat er dingen instaan die je niet wilt hebben. Door middel van juridisch advies bij vaststellingsovereenkomsten kan je ervoor zorgen dat dit in orde komt. Zo kan je iemand ernaar laten kijken en ervoor zorgen dat het goed komt. De werkgever is ook verplicht om jouw informatie te geven over de overeenkomst en moet ook zeggen wat de gevolgen zijn. Doet hij dit niet dan kan je juridisch advies vragen en kijken wat je moet doen hiermee

Een VSO beoordeling

Als je een vaststellingsovereenkomst krijg van je baas staan hier regelingen in die je werkgever heeft opgesteld. Er is een grote kans dat veel van deze regelingen alleen maar profijt geven aan je werkgever. Vaak kan je hier niet mee eens zijn, als je toch tekent kan je niet meer terug en kan dit grote gevolgen voor jou hebben. Voordat jij je vaststellingsovereenkomst tekent, is het verstandig om deze te laten controleren door iemand met ervaring. Deze kan goed beoordelen of alles klopt en kan je ook advies geven over wat je kan laten veranderen. Daarbij kan het ook zijn dat jij niet ontslagen wilt worden en dat je werkgever er alles aan wilt doen om jouw weg te krijgen. Door middel van iemand met ervaring kan je heel veel voordelen halen uit een vaststellingsovereenkomst en kan je zelfs een transitievergoeding voor elkaar krijgen.

Naar de rechter

Als je werkgever jou weg wilt hebben en je een vaststellingsovereenkomst geeft om te tekenen. Kan jij ervoor kiezen om deze niet te tekenen, op deze manier blijf je in dienst en moet je blijven bij het bedrijf. Wilt je werkgever jou als nog weg hebben? Dan kan de werkgever toestemming vragen van het UWV en naar de kantonrechter gaan. Mocht dit gebeuren dan is het handig om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen die vecht voor jouw belangen. Zo heeft deze advocaat veel ervaring op dit gebied en kan hij je goed advies geven en ook zorgen voor een goede strategie tegen de tegenpartij.